۱۳۹۱ مهر ۱۵, شنبه



   رئیس سازمان زندانهای کشور مدعی است که هیچگونه شکنجه ای در زندان های کشور نیست و زندان های ایران می تواند الگوی برای کشورهای جهان باشد.
اسماعیلی بدون اشاره به وضعیت نامساعد زندانها ادعا کرد: در حوزه زندانبانی می توان گفت که ایران می تواند یک الگوی ساختاری و محتوایی برای تمامی کشورهای جهان باشد.
در حالی که تاکنون نامه های متعددی در خصوص اعمال شکنجه در زندان ها منتشر شده است و حتی در دادگاه رسیدگی به جنایت کهریزک به آن اشاره شد، رئیس سازمان زندانها مدعی است: ایران برای زندانهای خود یک نهاد و سازمانی مستقل از پلیس و قاضی تعریف کرده است در حالی که در اکثر نقاط جهان زندانها زیر نظر پلیس اداره می شود. حالا همین رسانه های دروغ پرداز می گویند در زندانهای ایران شکنجه وجود دارد! مگر می شود زندانهای ایران که تنها محل نگهداری زندانیان بوده و عنوان تربیتی را یدک می کشد در آن شکنجه رخ دهد و این یک دروغ شاخدار است.
اسماعیلی در گفت و گو با مهر ادعا کرد: زندانی نزد ما یک امانت است. ما وظیفه بازجویی و کشف جرم نداریم چرا که این وظیفه نهادهای کشف جرم است.
اسماعیلی گفت: بر اساس آیین نامه تعریف شده در زندانهای کشور ۵۰ درصد از دسترنج زندانیان برای خانواده، ۲۰ درصد برای هزینه جاری به زندانی داده می شود، ۲۵ درصد برای زندانی پس انداز شده و او بعد از آزادی دریافت می کند و ۵ درصد هم صرف بیمه حوادث در کارگاه می شود.
عضو شورای عالی مسئولان قضایی کشور با تعریف مجازات حبس در قوانین کشور گفت: حبس در قانون به معنای محدود کردن آزادی متهم است ولی الباقی حقوق انسانی و شهروندی شخص در زندان بر جای خود باقی است.
وی از نقض حقوق انسانی زندانیان، عدم مجوز ملاقات حضوری به فرزندان خردسال برای دیدن مادرانش، جلوگیری از تماس تلفنی زندانیان و …. نام نبرد.
اسماعیلی با اشاره به فعالیت و ریاست سه ساله خود در سازمان زندانها ادعا کرد: نخستین اقدام ضابطه مند کردن امتیاز مرخصی به زندانیان بود. یعنی برای اعطای مرخصی به زندانی شرایطی لحاظ کردیم که اگر زندانی امتیاز لازم ( فراگیری قرآن، آموزش فنی و حرفه ای، سواد آموزی و…) را کسب کند بتواند از مرخصی استفاده کند.
این در حالی است که برخی از زندانیان طی سه سال گذشته حتی از یک روز مرخصی بی بهره بوده اند.

دستنبدهای یک میلیون تومانی برای زندانیان

   اسماعیلی در مورد دستبندهای جدید برای زندانیان گفت: کیفیت دستگاه هزینه را تعیین می کند که این هزینه همراه با سرور مرکزی باید محاسبه شود ولی دستبند الکترونیکی بر حسب کیفیت از ۳۰۰ تا یک میلیون تومان برای سازمان زندانها برای هر زندانی هزینه در بر دارد. این دستبندها برای تمام زندانیان تعریف نشده بلکه دستبندهای الکترونیکی بر اساس قانون جدید مجازات اسلامی بر دستان متهمانی زده می شود که در قانون تعریف شده است. البته سازمان زندانها قصد دارد برای زندانیانی که به مرخصی می روند و یا زندانیان شاغل هم از این دستبندها استفاده کند.

انتقال اخبار از داخل زندان طبیعی است

    رئیس سازمان زندانهای کشور در پاسخ به اینکه چگونه می شود اطلاعات زندانیان و زندانها به آسانی در اختیار سایتهای خبری قرار می گیرد گفت: زندان مکان در بسته نیست. هر روز گروهی وارد و گروهی از زندان خارج می شود. هر روز حداقل یک پنجم زندانیان با خانواده های خود ملاقات می کنند علاوه بر این ارتباطات تلفنی هم برای زندانیان وجود دارد. همین ها موجب می شود که اطلاعات به خارج از زندان منتقل شود.

۱۳۹۱ مهر ۱۳, پنجشنبه

واکنش تند نمایندگان مجلس به کنفرانس خبری احمدی‌نژاد




 محمود احمدی‌نژاد در سخنان دیروز خود به تندی به علی لاریجانی حمله کرد
    
تعدادی از نمایندگان مجلس ایران به اظهارات دیروز محمود احمدی نژاد، رئیس‌جمهور واکنش نشان داده‌‌اند.

    نادر قاضی‌پور، نماینده دیگر مجلس، نیز دولت آقای احمدی‌نژاد را "بی‌لیاقت" خوانده و گفته "نباید به اظهارات آقای احمدی‌نژاد توجه کرد."محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس آقای احمدی‌نژاد را به "فرافکنی" متهم کرده و گفته است این که او "مشکلات کشور را به دیگران نسبت داد، جای تعجب ندارد."
عباس رجایی، نماینده مجلس هم گفته است: "احمدی‌نژاد آشکارا به مردم و افکار عمومی دروغ گفت" و او را به "فرار به جلو" متهم کرده است.
    کمال‌الدین پیرموذن هم سخنان آقای احمدی‌نژاد را "گزاف‌گویی" دانسته و گفته که آقای احمدی‌نژاد با کم توجهی به مشکلات مردم نارضایتی مقامات جمهوری اسلامی را برانگیخته است.
جواد جهانگیرزاده، دیگر نماینده مجلس هم گفته که "بود یا نبود دولت در موضوع اقتصاد کشور تاثیری ندارد" و آقای احمدی‌نژاد را متهم کرده است که در اظهارات دیروزش به دنبال تسویه حساب سیاسی بوده است.
شریف حسینی هم از حمله دیروز آقای احمدی‌نژاد به علی لاریجانی، رئیس مجلس، انتقاد کرده و گفته: "کنایه آقای احمدی نژاد مبنی بر این که شاید سخنان رییس مجلس عامل نوسان نرخ ارز است جایگاهی ندارد."
محمود احمدی‌نژاد در کنفرانس مطبوعاتی خود اظهارنظر علی لاریجانی مبنی بر بی‌اثر بودن تحریم‌ها در بحران اقتصادی ایران را رد کرد و به طعنه گفت: "لابد تصميم‌های ايشان تاثير دارد و نه تحريم‌ها." او همچنین از این که رئیس مجلس با خبرگزاری فارس،  به گفته او وابسته به یک نهاد نظامی-امنیتی ، مصاحبه کرده انتقاد کرد.

انتقادات و واکنش های کم سابقه

    انتقادهای آقای احمدی‌نژاد به علی لاریجانی محدود نبود.
او از بازداشت علی‌اکبر جوانفکر، عملکرد رسانه‌های ایران، وزیر فرهنگ و ارشاد کابینه خود و همچنین دیگر نهادهای حکومتی ایران انتقاد کرد.
    آقای احمدی‌نژاد در پاسخ به خبرنگاری که از او درباره توصیه‌ها و انتقادات آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، درباره عملکرد فرهنگی دولت پرسیده بود، به نقد سازمان تبلیغات اسلامی، که زیر نظر رهبر ایران اداره می‌شود، پرداخت و گفت خودش هم منتقد وضعیت فرهنگی ایران است.
او همچنین بدون اشاره مستقیم، از اظهارنظرهای تند مقامات نظامی انتقاد کرد و گفت: "نگویید که جنگ قطعی است." آقای احمدی‌نژاد گفت که برخی افراد با این گونه سخنان خواسته‌های دشمن را مخقق می‌کنند. نزدیک به دو هفته پیش محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه ایران، گفته بود که تنش میان ایران و اسرائیل "در نهایت به درگیری فیزیکی می‌انجامد."
او علاوه بر این از این که علی‌اکبر جوانفکر، از چهره‌های نزدیک به او، هنگام سفرش به نیویورک و شرکتش در مجمع عمومی سازمان ملل روانه زندان شده انتقاد کرد.
    انتقاد تند آقای احمدی نژاد نسبت به نهادها و چهره‌های مختلف جمهوری اسلامی بی‌سابقه نیست، اما اظهارات دیروز او به گونه‌ای بوده که بهروز نعمتی، یکی دیگر از نمایندگان مجلس گفته است: "رئیس جمهور به دنبال این است تا بازی را برهم بزند، اما باید بداند که روش برهم زدن بازی به این شکل نیست."

BBC

۱۳۹۱ مهر ۱۲, چهارشنبه

اطلاع رسانی کنید!!




   فردا ۵شنبه ۹۱/۷/۱3 از ساعت ۹ صبح در میدان امام خمینی ( لاله زار) در اعتراض به نا به سامانی های اقتصاد راهپیمایی برگزار میشود .

یک جرقه می تواند انبار باروت خشم ملت ایران را شعله ور کند و برای همیشه به حاکمیت ننگین جمهوری اسلامی پایان دهد و این جرقه می تواند فردا شکل بگیرد ، این موضوع را دست کم نگیرید لطفا اشتراک بگزارید و اطلاع رسانی کنید ما می توانیم اگر متحد شویم این پیغام را در فیسبوک تویتر بالاترین به صورت پیامک و هر راه دیگری که می توانید انتشار دهید.

تصاویر رسیده ازبازار تهران ۹۱/۷/۱۲

تشکیل هسته اولیه تظاهرات، بیرون بازار و حرکت به سمت ناصر خسرو با شعار اتحاد اتحاد


اطلاعیه مجمع اصناف و بازاریان تهران


ناآرامی‌ها در تهران و مشهد




     در پی پخش پیامکی که بازاریان را دعوت به تعطیلی مغازه‌ها می‌کرد و از مردم می‌خواست تا دراعتراض به سیاست‌های غلط اقتصادی دولت به خیابان‌ها بیایند، تهران و مشهد روز چهارشنبه (۱۲ مهر/ سوم اکتبر) روز ناآرامی داشتند.
«از بازار بزرگ تهران تا میدان فردوسی و چند کیلومتری آنسوتر در میدان هفت تیر، مردم معترض تهران شعار می‌دهند: مرگ بر دیکتاتور، مردم ایران زمین اعتصاب اعتصاب، دولت بی‌کفایت استعفا استعفا و وقتی مقابل بانک‌ها می‌رسند فریاد می‌کشند: نزول خورها، نزول خورها».
این‌ها اظهارات یک شاهد عینی است که خود بازاری است و امروز در اعتراض به قیمت نامتعادل طلا و ارز مغازه‌اش را بسته و به خیابان رفته است. هرچند رئیس پلیس اماکن عمومی گفته: «بازار تهران تعطیل نیست و پلیس با صنوفی که برای اخلال مغازه‌های خود را تعطیل کرده‌اند بر اساس حکم قضایی برخورد می‌کند.»

۱۳۹۱ مهر ۱۰, دوشنبه


     

     بنی آدم اعضای یکدیگرند             که در آفرینش ز یک گوهرند  

     چو عضوی بدرد آورد روزگار       دگر عضوها را نماند قرار

     به طور حتم همه ایرانیان و ایران شناسان این ابیات سعدی شیرازی را شنیده اند. ابیاتی سرشار از حس نوع دوستی و محبت. ملت ایران مردمی هستند آگاه، آزادی‌خواه و دوستدار صلح ، که عمیقا قدرشناس ثبات و آرامشند و از هرگونه تلاش و مجاهدت برای تأمین،‌ توسعه و تحکیم صلح و ثبات و آرامش در جهان استقبال می‌کنند . این بارزترین تفاوت بین مردم ایران زمین و رژیم حاکم بر این دیار کهن است. تفاوتی که امروزه به لطف رجال سیاسی و سیاست های غلط حامی تروریسم شاید کمتر کسی در جهان آن را از هم تشخیص دهد. هنگامی که بالاترین نماد اجرایی کشور در مجمع عمومی سازمان ملل با انتقاد  از نحوه برخورد با اسامه بن لادن و انداختن جنازه وی در دریا حس ترحم بر این جنایت کار می کند ، دور ازذهن نیست که مجامع بین المللی ایران را به حمایت از تروریسم متهم کنند.
     امسال رییس دولت ایران سخنرانی خود را با نام بردن از مشاهیر و  شعرا، دانشمندان و فیلسوفان ایرانی آغازکرد کسانی که بدون شک نمایندگان و معرفان علم ، تمدن ، فرهنگ و ادب ایران زمین هستند، اما آیا امروز در میان افراد این نظام  که خود را نمایندگان ایران و ایرانی مدانند،کسی با چنین خصوصیاتی یافت می شود؟ 

     خانواده، زن، فرهنگ، فقر و فاصله طبقاتی ، یکجانبه‌گرایی از دیگر موضوعات مورد اشاره امروز محمود‌ احمدی‌نژاد در مورد دنیا بود(آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد) آیا تبعیض نژادی در دانشگاه ها، زیر سوال بردن فرهنگ، مقام زن  و یکجانبه‌گرایی  نیست؟ آیا این حمله و تهدید به مفاهيم اخلاقی، فرهنگ‌های اصيل، خانواده و شخصيت زن نمی باشد؟



   
  با تامل بر تأکيد احمدی‌نژاد به  اینکه: "همه از وضع موجود و نظام حاکم بين‌المللی ناراضی و البته از آينده آن مأيوسند."می توان چنین برداشت نمود که در ایران امروز هیچگونه فقر و فاصله طبقاتی وجود ندارد و مردم کاملا با کلمه تورم غریبه اند و همگی در انتظار آینده ای روشن به انتظار بهار نشسته اند!

     آقای احمدی‌نژاد، ادب مرد به از دولت اوست ؛ حال که دوران هشت ساله خدمت های بیشمار  شما رو به پایان است قصد دارم چند نکته را برای شما یادآوری نمایم و قضاوت آنرا بر عهده وجدان!؟ خود شما می گذارم:

     به یاد دارم که در برنامه های تبلیغاتی خود در سال ۸۴ از نحوه برخرد با جوانان و نوع پوشش و حجابشان انتقاد نمودید و خاطر نشان کردید که : "آیا واقعا مشکل امروز مملکت ما نوع پوشش و حجاب جوانان ماست و مشکل دیگری در ایران نداریم"(فیلمش هست نشون بدم؟!)آیا تمامی مشکلات داخلی و خارجی مان حل گشته  و حجاب و پوشش جوانان به بزرگترین و تنهاترین مسئله روز کشور بدل شده  و برخورد با آن لازمه شدید ترین و در بسیاری از موارد وحشیانه ترین اعمال با جوانان شده است؟

     به خاطرم هست که در بدو کارتان دستور دادید که تمامی ادارات دولتی حق بریز و بپاش حتی در حد نصب یک پلاکارد و یا خرید یک دسته گل، ندارند و آن را حق بیت المال میدانستید و تجمل گرایی را رد می کردیدو در شبکه های ملی(؟) شما را در حال خوردن نان و پنیر نشان می دادند . حال چه شد که میلیارد ها ریال پول این مردم را خرج خرید ماشین های لوکس ضدگلوله و مکان های اقامتی آنچنانی و برپایی همایش های بیداری اسلامی و جنبش عدم تعهد می کنید و تازه به آن نیز میبالید؟ آیا این مصداق تجمل گرایی نیست؟ آیا هزینه همراه بردن ۱۶۰ نفربرای تور آمریکاگردی بیت المال نیست؟

    حال اینکه چرا بخاطر بعضی مسایل و مصلحت ها در آخرین سفر خود، دم از ایجاد رابطه مستقیم با آمریکا میزنید و چرا همراه بردن تعداد کثیری از اقوام وآشنایان، شما را وادار به سخنرانی بسیار ملایم تری نسبت به سنوات قبل کرده است را باید به انتظار نشست تا همچون پايان سخنان خود با  "آمدن بهار"  ظلم، بداخلاقی، فقر و تبعيض  پايان یابد و عدالت و عشق  آغازگردد و بدان : که ادب مرد به از دولت اوست.

میثم وحدتی فر

واکنش هاشمی رفسنجانی چه خواهد بود؟




      در کمتر از ۴۸ ساعت دو تن از فرزندان علی اکبر هاشمی رفسنجانی ، کسی که بدون شک یکی از قدرتمندترین افراد نظام بوده است، در ایران تحت پیگرد قرار گرفته اند.
این بی سابقه ترین برخورد با فرزندان رجال سیاسی ایران(آقازاده ها) در طول انقلاب بوده است. نمی توان گفت که برخورد وجود نداشته ولی یا جریمه ای در کار نبوده ویا خیلی محرمانه و بدون ایجاد جنجال خاتمه یافته است.
حال سوالی مطرح است ، اینکه چرا نظام قضایی ایران، که به طور مستقیم زیر نظر رهبر است، با فرزندان هاشمی رفسنجانی چنین می کند؟
هدف از این پیگردها چیست؟
چرا به یکباره دستگاه قضا در ایران اینقدر جسور و شجاع شده است؟
و در آخر اینکه اقدام بعدی در مورد رفسنجانی و خانواده اش چیست؟
     وجود اختلاف بین علی خامنه ای رهبر رژیم ایران و علی اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر کسی پوشیده نیست و می توان به نقطه اوج آن در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸ اشاره کرد.
 آیا قدرت هاشمی رفسنجانی از بین رفته است؟ کسی که مهمترین شخص در برکناری آیت الله منتظری از قایم مقامی رهبری و رساندن علی خامنه ای  به مسند رهبری بود. آیا تمامی مهره های رفسنجانی در رژیم ، اقتصاد و بازار سوخته اند؟ آیا می توان گفت پدرخوانده اقتصاد خصوصی ایران قدرت خود را از دست داده است؟
    با نگاه اجمالی به ۳۳ سال گذشته ایران (پس از انقلاب ۵۷) در تمامی مسایل به وجود آمده ، سیاست هاشمی رفسنجانی مشهود بوده است ، چه در امور داخلی و چه در امور خارجی و بسیاری از صاحب نظران وی را سیاستمدارترین فرد رژیم کنونی ایران می دانند.
 حال باید پرسید که واکنش هاشمی رفسنجانی به این وقایع چیست؟
آیا این شطرنج باز کهنه کار نظام ایران به دنبال اجرای نقشه ایست؟
آیا در سر فکر براندازی علی خامنه ای را دارد؟ چرا که با کمال آرامش و خونسردی و بدون هیچگونه ابراز نظری به تماشای تیراندازی ها و حمله های خامنه ای و یارانش نشسته است و آیا منتظر تمام شدن فشنگ های طرف مقابل است؟
     این ها و هزارن سوال بی پاسخ دیگر را باید به انتظار نشست و دید که زمان چه پاسخی برای آنها خواهد داشت.